Nybyggda lägenheter i Herradura

Nybyggda lägenheter i Herradura. En ultramodern nybyggnation bestående av 87 lägenheter i 4 kvarter med utsikt över yachthamnen i Marina del Este med direkt tillgång till stranden och marinan. 3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum, kök, 2 sovrum samt 2 badrum. Terrass. Gemensam trädgård och 2 pooler på området. Gym. mm. Kontakta oss för att köpa lägenhet i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
105 m2
Rumsbeskrivning
Nybyggd 3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum, kök, 2 sovrum samt 2 badrum. Terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 6, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.

Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

La Herradura

Pris:
240 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
105 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCZTM4599

Dela

Till toppen