5-rumslägenhet på första strandlinjen i centrala Alicante

5-rumslägenhet på första strandlinjen i centrala Alicante. Med terrass om hela 10 m2 med front utsikt mot stranden och Medelhavet. A-läge. En lägenhet i ypperligt skicka. Bara att flytta in. All service med restauranger, barer och affärer runt omkring. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
130 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 5-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, två badrum och en terrass om 10 m2 front mot stranden och Medelhavet.

Fastighetsskatt (IBI): 490 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 1 080 Euro/år.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alicante är en mycket vacker och ren stad som ligger direkt vid havet på en kulle. Med sandstränder, många parker och ett väldigt trevligt klimat erbjuder staden en hög livskvalitet, vilket också framgår av beteendet hos sina invånare: i Spanien har befolkningen i Alicante rykte att vara särskilt avslappnad, gästvänlig och välkomnande.

Alicante är en kustort och kommun i provinsen Alicante i Spanien. Centrala Alicante har cirka 330 000 invånare. Alicante bildar tillsammans med Elche och fyra andra kommuner ett storstadsområde med cirka 700 000 invånare. Området har snabbt vuxit och är idag ett populärt turistmål och ett område med många hotell, restauranger och turistanläggningar. Området är även stort inom grönsaker och fruktodlingar b.la. p.g.a. det geografiska läget och det gynnsamma klimatet.

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca och är känt för sina milsvida vita stränder. Staden har två fotbollslag, som heter Alicante CF och Hércules CF, där det sistnämnda är det mest framgångsrika och spelade säsongen 2010-2011 i den spanska förstaligan, primera division, men numera i den nationella andraligan, segunda division.
Närservice
All service med restauranger, affärer, barer m.m. finns i närheten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Alicante

Pris:
290 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
130 m2
Sovrum:
4
Ref.nr
CCSCI6465

Dela

Till toppen