Nybyggd 2-plansvilla till överkomligt pris i Los Balcones som säljs möblerad

Nybyggd 2-plansvilla till överkomligt pris i Los Balcones som säljs möblerad. Förinstallerat för luftkonditionering. Gemensam pool på området. Med tre sovrum och två badrum. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av entré och hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, två badrum, nedre och övre terrasser.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2017
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 225 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till stranden: 3 km.
Avstånd till bekvämligheter: 200 meter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Los Balcones, Torrevieja

Pris:
235 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
225 m2
Ref.nr
CCSCI5741

Dela

Till toppen