4-rums takvåning med underbar havsutsikt till salu i Playa Flamenca

4-rums takvåning med underbar havsutsikt till salu i Playa Flamenca. Takvåning med 50 m2 takterrass och en balkong om 10 m2. Säljs möblerad. Privat parkering och tillhörande förvaringsrum. Luftkonditionering i lägenheten. Hiss i byggnaden. Gemensam pool på området. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 4-rums takvåning bestående av entréhall, vardagsrum, fullt utrustat kök, tvättstuga med tvättmaskin och förvaring, 3 sovrum, två badrum och en balkong om hela 10 m2, samt takterrass om 50 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
130 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 1 500 meter.
Avstånd till bekvämligheter: 100 meter.
Avstånd till flygplats: 45 km.
Avstånd till golfbana: 2 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Playa Flamenca, Torrevieja

Pris:
179 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
80 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCSCI5951

Dela

Till toppen