Townhouse till salu i efterfrågade Playa Flamenca

Townhouse till salu i efterfrågade Playa Flamenca. Townhouse till salu i efterfrågade Playa Flamenca. Trevligt radhus medbra läge i populära Playa Flamenca med gångavstånd till både köpcentret Zenia Boulevard och lördagsmarknaden, där man kan göra fynd på både frukt, grönt och andra saker som hör en marknad till. I området finns ett gemensamt poolområde och hela urbanisationen är försedd med grindar. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
78 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på ca. 78 m2 och har 2 sovrum, badrum, separat WC, kök med bardisk samt ett rymligt vardagsrum. Ett av sovrummen har en inglasad balkong och överst i huset finns en delvis inglasad takterrass med havsutsikt. I markplan finns en uteplats delvis under tak, samt plats för en bil. Här finns även ett förråd. Huset säljs delvis möblerat, med vitvaror och med A/C installerad.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
190 Euro/år.
Samfällighetsavgift
550 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 1 500 meter.
Avstånd till bekvämligheter: 0 meter.
Avstånd till flygplats: 45 km.
Avstånd till golfbana: 5 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Playa Flamenca, Torrevieja

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
78 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCSB20515

Dela

Till toppen