Modern villa med pool och spektakulära vyer till salu i Aljezur

Modern villa med pool och spektakulära vyer till salu i Aljezur söderut ner mot Amoreiradalen till Aljezur slott och österut mot Monchiquebergen. Villan är på 198 m2, har tre sovrum och ligger centralt beläget på en 500 m2 tomt. Fastigheten drar också nytta av uppvärmd pool värmd av luftvärmepump, gascentralvärme, rymlig öppen planlösning Bosch-utrustat kök, gästbadrum, elektriska externa jalusier, garage, dubbelglas, hög kvalitet fixturer och beslag hela, med el, va-anslutning och telekom. Med gångavstånd till stränderna i Monte Clerígo och Amoreira är detta ett lyxigt fritidshus med omedelbar potential för semesteruthyrning. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
198 m2
Rumsbeskrivning
Villan har tre rymliga sovrum med inbyggda garderober, varav två har eget badrum, och erbjuder panoramautsikt över dalen. Stor öppen planlösning vardagsrum/matrum med full höjd golv till tak, franska fönster som öppnar upp mot poolterrassen med obruten utsikt över dalen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare.
Grundmur: Betong.
Stomme: Lättbetong.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong.
Tak: Betongplatta.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Modern villa med pool och spektakulära vyer till salu i Aljezur söderut ner mot Amoreiradalen till Aljezur slott och österut mot Monchiquebergen. Villan är på 198 m2, har tre sovrum och ligger centralt beläget på en 500 m2 tomt.
Fastigheten drar också nytta av uppvärmd pool värmd av luftvärmepump, gascentralvärme, rymlig öppen planlösning Bosch-utrustat kök, gästbadrum, elektriska externa jalusier, garage, dubbelglas, hög kvalitet fixturer och beslag hela, med el, va-anslutning och telekom.
Med gångavstånd till stränderna i Monte Clerígo och Amoreira är detta ett lyxigt fritidshus med omedelbar potential för semesteruthyrning.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
585 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
198 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCPMC3571

Dela

Till toppen