Modern och rymlig 4-rumslägenhet till salu i Lagos

Modern och rymlig 4-rumslägenhet till salu i Lagos med 3 sovrum och 2 badrum. Belägen nära all service och alla bekvämligheter. Mycket rymligt och ljust vardagsrum/matrum med en vacker öppen spis och direkt tillgång till en stor balkong. Fullt utrustat kök, centraldammsugare och förinstallation av luftkonditionering. Parkering och förvaring i ett gemensamt garage. Total boarea om 116 m2. Byggår: 2006. Stor balkong som löper längs med lägenheten med grillplats och extra förvaringsutrymme. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
116 m2
Rumsbeskrivning
Mycket rymligt och ljust vardagsrum/matrum med en vacker öppen spis och direkt tillgång till en stor balkong. Fullt utrustat kök, tre sovrum och två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
Modern och rymlig 4-rumslägenhet till salu i Lagos med 3 sovrum och 2 badrum. Belägen nära all service och alla bekvämligheter. Mycket rymligt och ljust vardagsrum/matrum med en vacker öppen spis och direkt tillgång till en stor balkong. Fullt utrustat kök, centraldammsugare och förinstallation av luftkonditionering. Parkering och förvaring i ett gemensamt garage. Total boarea om 116 m2. Byggår: 2006. Stor balkong som löper längs med lägenheten med grillplats och extra förvaringsutrymme.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
245 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
116 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCPMA1787

Dela

Till toppen