Villa med pool till salu belägen mellan Praia do Alemão och Prainha i Alvor

Villa med pool till salu belägen mellan Praia do Alemão och Prainha i Alvor. Villan är byggd år 1985 på en tomt om 1 580 m2 och har en byggyta på 435 m2. Villan är på 3 våningar och består av 6 sovrum och 4 badrum och har fantastisk havsutsikt. Här finns även en pool, sol- och fotovoltaiska paneler, vacker trädgård med lummig gräsmatta, mogna prydnadsträd samt fruktträd. Villan har en golvyta på cirka 435 m2 och 250 m2 balkonger och terrasser och ligger på en 1 580 m2 tomt med pool, gräsmatta, prydnadsträd och fruktträd. Det finns en cistern för bevattning. Med solpaneler för uppvärmning av hushållsvatten i huset och solceller för mikroelektrisk energiproduktion med utmärkt månadsinkomst.Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea
435.5 m2
Rumsbeskrivning
1:a våningen: Lounge med pentry som fungerar som poolkök, badrum, studio, verkstad och förråd.

2:a våningen: Huvudentré med hall, vardagsrum/matsal med öppen spis och luftkonditionering, kök, 4 sovrum med inbyggda garderober, 2 badrum, sovrum med interiör samt yttre ingång. (tidigare tjänstebostad) och en stor balkong.

3:e våningen: Hall, 2 sovrum med inbyggda garderober, 1 badrum, solarium, terrass och tillgång till en andra terrass med utmärkt utsikt över havet.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källarplan
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1580 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Portimão är den största staden i västra Algarve och var förr ett centrum för sardinfiske och bearbetning. Idag har de flesta av dessa industrier ersatts av turism, fritid och detaljhandel. De flesta turister besöker Portimão antingen för shopping eller utmärkt kollektiv och båttrafik, men det finns även överraskande mycket att se på i staden.Stadens gamla och en gång livliga fiskehamn har förvandlats till ett natursköna promenadstråk, vilket leder till pittoreska och trädkantade torg i gamla stan. Längre in i staden finns shoppinggator, en rad historiska byggnader och en lockande utbud av kaféer, barer och restauranger. Trots sin betydande storlek 55.000 invånare, har staden Portimão en lågmäld och avslappnad atmosfär, långt bort från de hektiska omgivande kuststäderna.
Kommunikation
Lagos: 30 km.
Faro flygplats: 72 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Portimão
Västra Algarve

Pris:
990 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
435.5 m2
Tomtarea:
1580 m2
Ref.nr
CCPMC3550

Dela

Till toppen