Vandrarhem till till salu i Lagos historiska centrum

Vandrarhem till till salu i Lagos historiska centrum. Ombyggdes år 2018. Huset har 4 sovrum, 5 badrum. Säljs fullt möblerad, utrustad och klar. Bara att ta över huset och verksamheten Med plats för 21 gäster. Stor inkomstpotential. annan våning. Hela byggnaden säljs fullt möblerad, fullt utrustad och klar för att driva verksamheten vidare. Endast en kort promenad från stranden och nära till all service, restauranger och affärer i Lagos historiska centrum. Detta är ett idealiskt tillfälle för er som vill öppna egen verksamhet i denna fantastiska stad Lagos. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 sovrum
Boarea:
206 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Stort vardagsrum ochmatsal med kök i öppen planlösning, TV-område, reception, et badrum och ett skafferi.

2:a våningen: Består av två sovrum, varav ett av rummen med inbyggda våningssängar med kapacitet för 8 personer med badrum och privat uteservering och det andra sovrummet med dubbelsäng och eget badrum. Det andra sovrummet har utsikt över Lagos.

3:e våningen: Består av ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum och ett ytterligare sovrum med inbyggda våningssängar och två badrum. Rummet har utsikt över Lagos kanal.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Med plats för 21 gäster. Stor inkomstpotential. Hela byggnaden säljs fullt möblerad, fullt utrustad och klar för att driva verksamheten vidare.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
206 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CCPMC3542

Dela

Till toppen