Lantligt hus till salu i Monchique-området

Lantligt hus på 137 m2 i två våningar med tre sovrum och 1 ha mark i ett lugnt avlägset läge i Monchique-området. Det finns flera terrasser runt fastigheten med härlig utsikt över marken och den omgivande landsbygden. Ett vackert lugnt läge - närmaste städer är Monchique och Marmalette (ca 15 km). Lägenhet till salu i Imperia. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
137 m2
Rumsbeskrivning
Övervåningen med entréhall med tvättstuga, rymligt matrum och vardagsrum med braskamin och terrassdörrar till sidoterrassen, separat fullt utrustat kök, Master bedroom med eget badrum.

Nedervåningen med två sovrum med egna badrum och terrassdörrar till framsidan. Stor verkstad på lägre nivå med extern ingång.Säljs fullt möblerad.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lantligt hus på 137 m2 i två våningar med tre sovrum och 1ha mark i ett lugnt avlägset läge i Monchique-området. Det finns flera terrasser runt fastigheten med härlig utsikt över marken och den omgivande landsbygden. Ett vackert lugnt läge - närmaste städer är Monchique och Marmalette (ca 15 km). Lägenhet till salu i Imperia.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monchique är en marknadsstad uppe i Serra de Monchique, som är ett tjock skogsområde som skiljer Algarve från Alentejo. Monchique erbjuder spektakulär utsikt och är helt annorlunda än Algarves kust. Husen i Monchique är i typisk Algarvestil med sina putsade vita väggar och band av färg runt fönstren och dörrarna,men deras "saia" (kjol) skorstenar är helt unika och annorlunda från kustområdena på Algarve.Centrum av Monchique kännetecknas av massor av smala kullerstensgator som korsar uppför backen med utspridda kaféer och restauranger. Det centrala torget har attraktivt asfalterat område med bänkar, träd och en härlig vattenfunktion, inklusive ett exempel på ett moriskt vattenhjul. Monchique är en mycket lugn ort och avslappnad, vilket är idealiskt för er som söker lugn och en vacker utsikt.
Kommunikation
Faro flygplats: 86 km.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Monchique
Västra Algarve

Pris:
275 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
137 m2
Tomtarea:
10 200 m2
Ref.nr
CCPMC3489

Dela

Till toppen