villa lagos almadena

2-plansvilla till salu med Snackbar i bottenplan. En byggnad som består av en verksamhet, för närvarande i drift och lägenhet. Belägen i en typisk portugisisk by, cirka 5 minuters bilresa från Praia da Luz och 10 minuters bilresa från Lagos. Hela villan är ombyggd och förbättrad, med målning, golv, VVS och el. Öppen spis, luftkonditionering i rummen. Total boarea 192 m2. Fastigheten säljs i sin helhet. Perfekt för er som vill öppna sin verksamhet med många eget boende. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 2 till 4 sovrum
Boarea:
192 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen en Snackbar, fullt utrustad och fullt funktionell. Öppen planlösning och sammankopplade rum, balkong, kök, förråd, två badrum, öppen spis och utomhusterrass.

På övervåningen finns en lägenhet, för närvarande uppdelad i två oberoende lägenheter. Båda med ett sovrum, ett badrum, vardagsrum och öppet kök.

På vindsvåningen finns en övre terrass med massor av solljus och en vind som kan omvandlas till en lägenhet med ett sovrum, vardagsrum, badrum och pentry,
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med vindsplan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Hela villan är ombyggd och förbättrad, med målning, golv, VVS och el. Öppen spis, luftkonditionering i rummen. Total boarea 192 m2. Fastigheten säljs i sin helhet. Perfekt för er som vill öppna sin verksamhet med många eget boende.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
375 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
192 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCPMC3531

Dela

Till toppen