Townhouse till salu i Quinta da Encosta Velha i Parque da Floresta Golf Resort

Townhouse till salu i Quinta da Encosta Velha i Parque da Floresta Golf Resort. Villan är i två plan och med en takterrass. Från villan har man en vacker utsikt över landskapet. På övervåningen finns ett modernt fullt utrustat kök, rymligt vardagsrum och matrum med eldstad och utgång till terrassen. Nedervåningen rymmer 2 rymliga sovrum med utgång till privat uteplats. 40 procent rabatt på golfbanans grenn fee och andra faciliteter på resorten. Utmärkt investering! Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
160.5 m2
Rumsbeskrivning
På övervåningen finns ett modernt fullt utrustat kök, rymligt vardagsrum och matrum med eldstad och utgång till terrassen. Nedervåningen rymmer 2 rymliga sovrum med utgång till privat uteplats.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse till salu i Quinta da Encosta Velha i Parque da Floresta Golf Resort. Villan är i två plan och med en takterrass. Från villan har man en vacker utsikt över landskapet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 82 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vila do Bispo är en liten stad 22km väster om Lagos och centrum för kommunen som omfattar orter som Sagres, Budens och Raposeira. Det är en vacker stad med äldre, typiska Algarvehus som ringlar sig runt den kyrkan från 1700-talet och staden har sedan expanderat västerut med nyare, modernare, byggnader runt kulturella centrum och kommunal byggnader. Har finns allt man behöver för det vardagliga livet. Det finns två banker, ett Alisuper mataffär och gott om resatauranger. Det finns även en större mataffär, "Ecomarche" på riksvägen N125 mot Budens - bara några få minuter bort med bil - som är öppen varje dag året runt.
Kommunikation
Lagos: 22 km.
Faro flygplats: 107 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vila do Bispo
Västra Algarve

Pris:
215 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
160.5 m2
Tomtarea:
82 m2
Ref.nr
CCPMC3497

Dela

Till toppen