Villa till salu med privilegierad utsikt över Ria de Alvor

Villa till salu med privilegierad utsikt över Ria de Alvor, stora rum med naturligt ljus, robustheten i byggnad, finish och högkvalitativa material. Unik och exklusiv miljö där estetik och design uttrycks med finess. Till den privilegierade utsikten över Ria de Lagos ska läggas stora rum med naturligt ljus, den ojämförliga robustheten i byggnaden, finish och högkvalitativa material. Unik och exklusiv miljö där estetik och design uttrycks med finess. Villorna har utformats med stora ytor för att förbättra kvaliteten på det dagliga livet och kombinera funktionalitet och god smak. Med särskild tonvikt på detaljer och komfort, har varje villa trägolv, och badrum i marmor och hög kvalitet i badrumsinredning. Den yttre fönsterstommen är sammansatt av stor glasytor med teknologisk kvalitet. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 7 till 8 sovrum
Boarea:
470 m2
Rumsbeskrivning
7 sovrum, 3 badrum, fullt utrustat kök, kontor alt. sovrum, gym, hemmabio, grillplats, innergårdar, pool på 18 meter, havsutsikt, golvvärme, luftkonditionering, solpaneler, värmepump, eldstad, smarthus.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu med privilegierad utsikt över Ria de Alvor, stora rum med naturligt ljus, robustheten i byggnad, finish och högkvalitativa material. Unik och exklusiv miljö där estetik och design uttrycks med finess. Till den privilegierade utsikten över Ria de Lagos ska läggas stora rum med naturligt ljus, den ojämförliga robustheten i byggnaden, finish och högkvalitativa material. Unik och exklusiv miljö där estetik och design uttrycks med finess. Villorna har utformats med stora ytor för att förbättra kvaliteten på det dagliga livet och kombinera funktionalitet och god smak. Med särskild tonvikt på detaljer och komfort, har varje villa trägolv, och badrum i marmor och hög kvalitet i badrumsinredning. Den yttre fönsterstommen är sammansatt av stor glasytor med teknologisk kvalitet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 035 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
3 450 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
470 m2
Tomtarea:
3 035 m2
Ref.nr
CCPMC3493

Dela

Till toppen