Traditionellt byhus i den typiska byn Figueira

Traditionellt byhus i den typiska byn Figueira, bara 5 minuters bilavstånd från den vackra stranden i Salema och 15 minuter från Lagos. Huset består av kök, vardagsrum, ett sovrum med inbyggd garderob och ett badrum. Huset har tvåglasfönster och fönsterluckor. Huset byggdes år 1998 och vissa förbättringar har redan gjorts. Tomt om 361 m2. Byggnadsyta: 68 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
68 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av kök, vardagsrum, ett sovrum med inbyggd garderob och ett badrum. Huset har tvåglasfönster och fönsterluckor.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-planshus
Byggnadsår
1998
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Traditionellt byhus i den typiska byn Figueira, bara 5 minuters bilavstånd från den vackra stranden i Salema och 15 minuter från Lagos. Huset består av kök, vardagsrum, ett sovrum med inbyggd garderob och ett badrum. Huset har tvåglasfönster och fönsterluckor. Huset byggdes år 1998 och vissa förbättringar har redan gjorts. Tomt om 361 m2. Byggnadsyta: 68 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 361 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vila do Bispo är en liten stad 22km väster om Lagos och centrum för kommunen som omfattar orter som Sagres, Budens och Raposeira. Det är en vacker stad med äldre, typiska Algarvehus som ringlar sig runt den kyrkan från 1700-talet och staden har sedan expanderat västerut med nyare, modernare, byggnader runt kulturella centrum och kommunal byggnader. Har finns allt man behöver för det vardagliga livet. Det finns två banker, ett Alisuper mataffär och gott om resatauranger. Det finns även en större mataffär, "Ecomarche" på riksvägen N125 mot Budens - bara några få minuter bort med bil - som är öppen varje dag året runt.
Kommunikation
Lagos: 22 km.
Faro flygplats: 107 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vila do Bispo
Västra Algarve

Pris:
175 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
68 m2
Tomtarea:
361 m2
Ref.nr
CCPMC3438

Dela

Till toppen