Fullt licensierat tvåvåningshus bestående av fyra fullt licensierade lägenheter

Fullt licensierat tvåvåningshus bestående av fyra fullt licensierade lägenheter, en 3-rumslägenhet, 2 2-rumslägenheter och en studio. Huset är centralt beläget i denna populära surfingby. Det ligger bara minuter med bil från sträderna Bordeira och Amado och med gångavstånd till alla byns bekvämligheter och restauranger. Fastigheten har haft en mycket framgångsrik uthyrning under de senaste tio åren. En fantastisk möjlighet att investera i en fastighet som erbjuds fullt möblerad och utrustad och direkt kan tas i bruk. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Botten våningen: 2-rumslägenhet med pentry och tillgång till trädgård. Studio utan pentry <br />
<br />
Mellanvåningen: 2-rumslägenhet med pentry och tillgång till grillterrass.<br />
<br />
Övervåningen: 3-rumslägenhet med pentry och tillgång till terrass med söderläge och med grill. <br />
<br />
Alla lägenheter har luftkonditionering, satellit-TV och WiFi i hela byggnaden. <br />
Kök
Tre pentry
Badrum
Totalt fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 323 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
398 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
323 m2
Ref.nr
CCPMC3436

Dela

Till toppen