Vackra radhus med 2 sovrum i ett komplex i den vackra byn Salema med gångavstånd till stranden

Vackra radhus med 2 sovrum i ett komplex i den vackra byn Salema med gångavstånd till stranden. De har havsutsikt, 2 gemensamma pooler och vackra trädgårdar. Boarea 122 m2. Byggda år 2008. Pris 319 000 Euro. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
122 m2
Rumsbeskrivning
Husen är indelade i 2 våningar och består av hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, 2 sovrum med egna badrum och en gästtoalett. Vardagsrummet har tillgång till en terrass med havsutsikt och bra solexponering. Det finns också en privat takterrass med fantastisk panoramautsikt. Alla hus har reversibel luftkonditionering varmt/kallt, golvvärme i sovrum och badrum, tvåglas isolerglasfönster och inbyggda garderober.<br />
<br />
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Golvvärme och A/C varmt/kallt
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackra radhus med 2 sovrum i ett komplex i den vackra byn Salema med gångavstånd till stranden. De har havsutsikt, 2 gemensamma pooler och vackra trädgårdar. Boarea 122 m2. Byggda år 2008. Pris 319 000 Euro.

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vila do Bispo är en liten stad 22km väster om Lagos och centrum för kommunen som omfattar orter som Sagres, Budens och Raposeira. Det är en vacker stad med äldre, typiska Algarvehus som ringlar sig runt den kyrkan från 1700-talet och staden har sedan expanderat västerut med nyare, modernare, byggnader runt kulturella centrum och kommunal byggnader. Har finns allt man behöver för det vardagliga livet. Det finns två banker, ett Alisuper mataffär och gott om resatauranger. Det finns även en större mataffär, "Ecomarche" på riksvägen N125 mot Budens - bara några få minuter bort med bil - som är öppen varje dag året runt.
Kommunikation
Lagos: 22 km.
Faro flygplats: 107 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vila do Bispo
Västra Algarve

Pris:
319 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
122 m2
Ref.nr
CCPMC3419 - T2

Dela

Till toppen