3-rumslägenhet på översta våningen

3-rumslägenhet på översta våningen. Energiklass A+, pool på området, privat parkering, gym och med ett utmärkt läge. Denna utmärkta lägenhet är en bra investering, med tanke på dess egenskaper, läge och inkomstpotential. Lägenheten ligger på översta våningen i en nyare byggnad, har västerläge och utmärkt solexponering, särskilt på den stora balkongen om 20 m2. Området erbjuder en stor pool, gym, parkering, solpaneler och lyxiga detaljer. Fullt utrustat kök, luftkonditionering, elektriska jalusier, centraldammsugarsystem och högkvalitativa isolerglasfönster. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
105.65 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och en balkong om 20 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet på översta våningen. Energiklass A+, pool på området, privat parkering, gym och med ett utmärkt läge. Denna utmärkta lägenhet är en bra investering, med tanke på dess egenskaper, läge och inkomstpotential. Lägenheten ligger på översta våningen i en nyare byggnad, har västerläge och utmärkt solexponering, särskilt på den stora balkongen om 20 m2. Området erbjuder en stor pool, gym, parkering, solpaneler och lyxiga detaljer. Fullt utrustat kök, luftkonditionering, elektriska jalusier, centraldammsugarsystem och högkvalitativa isolerglasfönster.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
299 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
105.65 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCPMA1685

Dela

Till toppen