Tomter för att bygga radhus på i ett lugnt område nära centrum av Sagres

Tomter för att bygga radhus på i ett lugnt område nära centrum av Sagres. Tomtstorlekar från 225 m2. Möjlighet att bygga i 2 våningar med en boarea på 200 m2. Kontakta oss för att köpa tomt i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Tomter för att bygga radhus på i ett lugnt område nära centrum av Sagres. Tomtstorlekar från 225 m2. Möjlighet att bygga i 2 våningar med en boarea på 200 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 225 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vila do Bispo är en liten stad 22km väster om Lagos och centrum för kommunen som omfattar orter som Sagres, Budens och Raposeira. Det är en vacker stad med äldre, typiska Algarvehus som ringlar sig runt den kyrkan från 1700-talet och staden har sedan expanderat västerut med nyare, modernare, byggnader runt kulturella centrum och kommunal byggnader. Har finns allt man behöver för det vardagliga livet. Det finns två banker, ett Alisuper mataffär och gott om resatauranger. Det finns även en större mataffär, "Ecomarche" på riksvägen N125 mot Budens - bara några få minuter bort med bil - som är öppen varje dag året runt.
Kommunikation
Lagos: 22 km.
Faro flygplats: 107 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Vila do Bispo
Västra Algarve

Pris:
85 000 EUR
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
225 m2
Ref.nr
CCPMU126

Dela

Till toppen