Rymlig 1-plansvilla i ett lugnt och fridfullt område nära en sjö i Aljezur

Rymlig 1-plansvilla i ett lugnt och fridfullt område nära en sjö i Aljezur. Villan är på 196 m2 oh ligger på en upphöjd position på en tomt om 980 m2. Tomten har åtkomst från båda sidor och har tillräcklig parkering för flera bilar. Byggd år 1986. Huset har genomgått en betydande renovering inklusive ny el, VVS och högkvalitativa tvåglas isolerglasfönster. Förinstallation för solvarmvattensystem. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
166 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av två rymliga sovrum, två badrum, varav Master bedroom med klädkammare. Stor öppen planlösning vardagsrum och matsal, med separat fullt utrustat kök. Garage med takterrass som ger fantastisk utsikt över området och närliggande sjön. Vardagsrummet har åtkomst genom franska fönster från en sydvästvänd upphöjd terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1986
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig 1-plansvilla i ett lugnt och fridfullt område nära en sjö i Aljezur. Villan är på 196 m2 oh ligger på en upphöjd position på en tomt om 980 m2. Tomten har åtkomst från båda sidor och har tillräcklig parkering för flera bilar. Byggd år 1986. Huset har genomgått en betydande renovering inklusive ny el, VVS och högkvalitativa tvåglas isolerglasfönster. Förinstallation för solvarmvattensystem.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 980 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.
Parkering
Garage och utomhus parkering.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
298 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
166 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
980 m2
Ref.nr
CCPMC3397

Dela

Till toppen