Vacker villa i 2 plan med havsutsikt, i Porto de Mós

Vacker villa i 2 plan med havsutsikt, i Porto de Mós. Boarea om 289.65 m2. Byggår 2007. Villan rymmer ett vardagsrum, utrustat kök, förråd, 4 sovrum, 4 badrum. Öppen spis i vardagsrummet, luftkonditionering i alla rum, centraldammsugarsystem, ljudsystem, dubbla glasrutor, elektriska jalusier, larm och solpaneler för uppvärmning av vatten. Uppvärmd pool och garage. Säljs möblerad. Uppvärmd pool, trädgård med bevattningssystem och garage. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
290 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av en öppen planlösning vardagsrum och fullt utrustat kök, 1 kontor/sovrum, 1 badrum och 1 grovkök.

Övervåningen rymmer 3 stora sovrum med inbyggda garderober och 3 badrum. Alla rum har balkong med havsutsikt.

Villan har dessutom öppen spis i vardagsrummet, luftkonditionering i alla rum, centraldammsugarsystem, ljudsystem, dubbla glasrutor, elektriska jalusier, larm och solpaneler för uppvärmning av vatten.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker villa i 2 plan med havsutsikt, i Porto de Mós. Boarea om 289.65 m2. Byggår 2007. Villan rymmer ett vardagsrum, utrustat kök, förråd, 4 sovrum, 4 badrum. Öppen spis i vardagsrummet, luftkonditionering i alla rum, centraldammsugarsystem, ljudsystem, dubbla glasrutor, elektriska jalusier, larm och solpaneler för uppvärmning av vatten. Uppvärmd pool och garage. Säljs möblerad. Uppvärmd pool, trädgård med bevattningssystem och garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 662 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
995 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
290 m2
Tomtarea:
662 m2
Ref.nr
CCPMC3376

Dela

Till toppen