Fastighet belägen på ett upphöjt läge

Fastighet belägen på ett upphöjt läge, endast 3 minuter med bil till Lagos Marina, centrum och flera stränder. Stor tomt om 7 380 m2 med flera gamla träd och med ett gammalt hus på 80 m2 med möjlighet att utöka byggnaden med maximalt 300 m2. Kommunalt vatten och elektricitet. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Äldre boningshus.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fastighet belägen på ett upphöjt läge, endast 3 minuter med bil till Lagos Marina, centrum och flera stränder. Stor tomt om 7 380 m2 med flera gamla träd och med ett gammalt hus på 80 m2 med möjlighet att utöka byggnaden med maximalt 300 m2. Kommunalt vatten och elektricitet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 7380 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
420 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
7380 m2
Ref.nr
CCPMC3371

Dela

Till toppen