Tomter med unikt läge på Palmares golfbana

Tomter med unikt läge på Palmares golfbana. Varje tomt har en fantastisk utsikt över flodmynningen till floden Alvor och Lagosbukten. Förutom att vara "på banan" hela tiden, ger närheten till golfbanan extra harmoni åt varje fastighets landskapsplanering, som drar fördel av den gröna och blå atmosfären. Tomter från 2 247 m2. Med all infrastruktur. Byggrättighet för 2-våningsvillor med konstruktionsyta på mellan 340 till 500 m2. Kontakta oss för att köpa tomt i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Tomter med unikt läge på Palmares golfbana. Varje tomt har en fantastisk utsikt över flodmynningen till floden Alvor och Lagosbukten. Förutom att vara "på banan" hela tiden, ger närheten till golfbanan extra harmoni åt varje fastighets landskapsplanering, som drar fördel av den gröna och blå atmosfären. Tomter från 2 247 m2. Med all infrastruktur. Byggrättighet för 2-våningsvillor med konstruktionsyta på mellan 340 till 500 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 247 m2
Tomtbeskrivning
Tomter med byggrättighet.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Lagos
Västra Algarve

Pris:
1 250 000 EUR
Tomtarea:
2 247 m2
Ref.nr
CCPMU213

Dela

Till toppen