1-planshus på 120 m2 vid Arrifana

1-planshus på 120 m2 med två sovrum beläget på en tomt på 1 042 m2 med ett superläge, ett högt läge med fri utsikt mot havet vid Arrifana. Huset består av entréhall, rymligt vardagsrum/matrum med terrassdörrar och havsutsikt, separat kök med dörrar mot bakre trädgård/terrass, tvättstuga, två sovrum, ett badrum, förråd i korridor. Parkering. All elektrisk utrustning i god kondition. Nyligen prissänkt med 17 000 Euro. Huset är smakfullt möblerat och alla möbler ingår i köpet. Huset är idealiskt för semester och uthyrning med tanke på närhet till restauranger, kaféer och byn Arrifana - allt inom gångavstånd. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
97 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av entréhall, rymligt vardagsrum/matrum med terrassdörrar och havsutsikt, separat kök med dörrar mot bakre trädgård/terrass, tvättstuga, två sovrum, ett badrum, förråd i korridor. Parkering. All elektrisk utrustning i god kondition.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
1-planshus på 120 m2 med två sovrum beläget på en tomt på 1 042 m2 med ett superläge, ett högt läge med fri utsikt mot havet vid Arrifana. Huset består av entréhall, rymligt vardagsrum/matrum med terrassdörrar och havsutsikt, separat kök med dörrar mot bakre trädgård/terrass, tvättstuga, två sovrum, ett badrum, förråd i korridor. Parkering. All elektrisk utrustning i god kondition. Nyligen prissänkt med 17 000 Euro. Huset är smakfullt möblerat och alla möbler ingår i köpet. Huset är idealiskt för semester och uthyrning med tanke på närhet till restauranger, kaféer och byn Arrifana - allt inom gångavstånd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1040 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
158 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
97 m2
Tomtarea:
1040 m2
Ref.nr
CCPMC3184

Dela

Till toppen