Modern 2-plansvilla med privat pool i Silves

Modern 2-plansvilla med privat pool i Silves i ett område med fantastiska anlagda trädgårdar. Morisk stil på villan. Fullt utrustat kök, luftkonditionering, golvvärme, centralt vakuumsystem, elektriska fönsterluckor på fönstren och säljs fullt möblerad. Byggd år 2012. Boarea 340 m2. Tomt om 1722 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
340 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa bestående av entré och hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, tre badrum, nedre och övre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Låtbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Modern 2-plansvilla med privat pool i Silves i ett område med fantastiska anlagda trädgårdar. Morisk stil på villan. Fullt utrustat kök, luftkonditionering, golvvärme, centralt vakuumsystem, elektriska fönsterluckor på fönstren och säljs fullt möblerad. Byggd år 2012. Boarea 340 m2. Tomt om 1722 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1722 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silves är en vacker traditionell portugisisk stad i Centrala Algarve med närhet till stränderna kustområdena i Centrala Algarve nordöst om Portimão. Den lugna atmosfären i staden idag återspeglar inte den historiska betydelsen Silves hade under den nordafrikanska myrens regi i Algarve (åren 700-1200) då Silves var huvudstad och en defensiv högborg i hela regionen. Rester av den här berömda eran kan upptäckas i hela Silves och omfattar den stora röda tegelborgen, stadsmurarna och de defensiva stadsportarna. Idag är Silves en charmig stad som ligger på bekvämt avstånd från det hektiska tempot som finns längs Algarves kuster.
Kommunikation
Faro flygplats: 62 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Silves
Västra Algarve

Pris:
1 250 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
340 m2
Tomtarea:
1722 m2
Ref.nr
CCPMC3005

Dela

Till toppen