Nyproducerad lyxvilla i Porto de Mós (Santa Maria)

Nyproducerad mycket vacker lyxvilla i Porto de Mós (Santa Maria) med havsutsikt. Nyproducerad villa bestående av hall, vardagsrum, matsal, kök, 3 sovrum och 3 badrum. Takterrass, terrass, balkong samt altan. Trädgård med pool och jacuzzi. Garage samt förråd. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
175 m2
Rumsbeskrivning
Nyproducerad villa bestående av hall, vardagsrum, matsal, kök, 3 sovrum och 3 badrum. Terrass, balkong samt altan. Trädgård med pool och jacuzzi. Garage samt förråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme (golvvärme)
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyproducerad mycket vacker lyxvilla i Porto de Mós (Santa Maria) med havsutsikt. Nyproducerad villa bestående av hall, vardagsrum, matsal, kök, 3 sovrum och 3 badrum. Takterrass, terrass, balkong samt altan. Trädgård med pool och jacuzzi. Garage samt förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1532 m2
Typ: Trädgård med pool
Tomtbeskrivning
Trädgård med pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI) på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar , från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.

Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22.000 invånare, medan kommunen stödjer en bofast befolkning på 31.048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.

Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Porto de Mós, Lagos
Västra Algarve

Pris:
1 250 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
175 m2
Tomtarea:
1532 m2
Ref.nr
CPB180179

Dela

Till toppen