Vacker klassisk villa med pool i Lagos

Vacker klassisk villa med pool i Lagos i ett väl etablerat och lugnt bostadsområde, ca. 20 minuters promenad från centrum. Perfekt för semesterboende eller som permanent bostad. Tomt om 614 m2. Boarea 189 m2. Byggd år 1989. 4 sovrum, 2 badrum, garage, pool, trädgård. Säljs fult möblerad. På tomten ett förråd, brödugn, en uppväxt trädgård med olika fruktträd och pool med solterrass. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
189 m2 + 34 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med entré, fullt utrustat kök, vardagsrum med öppen spis, matsal, 2 sovrum, 1 badrum, täckt terrass, tillgång till pool och trädgård. Tvättrum och förråd.

Övervåningen har vardagsrum med pentry, 2 sovrum, 1 badrum. Stor terrass med havsutsikt. Externa trappor till pool och trädgård (övervåningen kan användas som en fristående lägenhet).
Kök
Fullt utrustat kök och ett pentry.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker klassisk villa med pool i Lagos i ett väl etablerat och lugnt bostadsområde, ca. 20 minuters promenad från centrum. Perfekt för semesterboende eller som permanent bostad. Tomt om 614 m2. Boarea 189 m2. Byggd år 1989. 4 sovrum, 2 badrum, garage, pool, trädgård. Säljs fult möblerad. På tomten ett förråd, brödugn, en uppväxt trädgård med olika fruktträd och pool med solterrass.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 614 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.
Parkering
Garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
415 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
189 m2
Biarea:
34 m2
Tomtarea:
614 m2
Ref.nr
CCPMC3326

Dela

Till toppen