Högkvalitativa 4-rumslägenheter under konstruktion

Högkvalitativa 4-rumslägenheter under konstruktion med en modern arkitektur i 2 angränsande byggnader på bara 2 våningar. Området ligger inom gångavstånd från Porto de Mós, Dª Ana och stadens centrum. Lägenheterna på bottenvåningen - utöver en terrass har de privata trädgårdsområden mellan 20 och 242 m2. Lägenheterna på övervåningen - utöver en balkong har de en takterrass för privat mellan 35 och 69 m2 alla med havsutsikt. Möjlighet att installera i alla lägenheter utomhusjacuzzi. Alla lägenheter drar nytta av golvvärme i badrummen, luftkonditionering med uppvärmning via dolda kanaler i taket, dubbla isolderglasfönster, elektriska jalusier, solpaneler för vattenuppvärmning, video dörr-telefonsystem. Trädgårdar med bevattningssystem och elgrindar med säkerhetskod. Garage i källaren för 1 eller 2 bilar, utomhuspool, omfattande grönområde och gym. Pris från 500 000 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter med layout, pris och placering. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
228.55 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheter som består av vardagsrum och fullt utrustat kök med öppen planlösning, tre sovrum med vardera eget badrum och gästtoalett. Rymliga terrasser och balkonger.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns
Allmänt
Högkvalitativa 4-rumslägenheter under konstruktion med en modern arkitektur i 2 angränsande byggnader på bara 2 våningar. Området ligger inom gångavstånd från Porto de Mós, Dª Ana och stadens centrum. Lägenheterna på bottenvåningen - utöver en terrass har de privata trädgårdsområden mellan 20 och 242 m2. Lägenheterna på övervåningen - utöver en balkong har de en takterrass för privat mellan 35 och 69 m2 alla med havsutsikt. Möjlighet att installera i alla lägenheter utomhusjacuzzi.
Alla lägenheter drar nytta av golvvärme i badrummen, luftkonditionering med uppvärmning via dolda kanaler i taket, dubbla isolderglasfönster, elektriska jalusier, solpaneler för vattenuppvärmning, video dörr-telefonsystem. Trädgårdar med bevattningssystem och elgrindar med säkerhetskod. Garage i källaren för 1 eller 2 bilar, utomhuspool, omfattande grönområde och gym. Pris från 500 000 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter med layout, pris och placering.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med garage och källarplan
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.
Parkering
Garage i källaren för 1 eller 2 bilar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
510 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
228.55 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCPMA1611-T3

Dela

Till toppen