Modern villa under konstruktion

Modern villa under konstruktion med 6 sovrumssviter och ett kontor med ett magnifikt läge nära Rio Alvor och Palmares Golf Vale da Lama vid Ria de Alvor. Byggs på en 2 hektar stor tomt, med lyxiga material och utrustning, i en unik omgivning vid Algarves kust. Villan har 6 sovrumssviter med en minimiyta på 30 m2, kontor, stort vardagsrum på 60 m2, mycket rymligt kök med tvättstuga, vinterträdgård, stort garage för 4-5 bilar samt bottenplan på 250 m2 för allehanda aktiviteter. Stora täckta och öppna terrasser med stora sällskapsytor. Pool på 60 m2. Luftkonditionering i alla rum - även i köket, treglas isolerglasfönster, centraldammsugarsystem, solpaneler för värme och el, golvvärme. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
260 m2 + 250 m2
Rumsbeskrivning
Villan har 6 sovrumssviter med en minimiyta på 30 m2, kontor, stort vardagsrum på 60 m2, mycket rymligt kök med tvättstuga, vinterträdgård, stort garage för 4-5 bilar samt bottenplan på 250 m2 för allehanda aktiviteter.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källarplan
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Modern villa under konstruktion med 6 sovrumssviter och ett kontor med ett magnifikt läge nära Rio Alvor och Palmares Golf Vale da Lama vid Ria de Alvor. Byggs på en 2 hektar stor tomt, med lyxiga material och utrustning, i en unik omgivning vid Algarves kust. Villan har 6 sovrumssviter med en minimiyta på 30 m2, kontor, stort vardagsrum på 60 m2, mycket rymligt kök med tvättstuga, vinterträdgård, stort garage för 4-5 bilar samt bottenplan på 250 m2 för allehanda aktiviteter. Stora täckta och öppna terrasser med stora sällskapsytor. Pool på 60 m2. Luftkonditionering i alla rum - även i köket, treglas isolerglasfönster, centraldammsugarsystem, solpaneler för värme och el, golvvärme.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 20040 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
2 300 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
260 m2
Biarea:
250 m2
Tomtarea:
20040 m2
Ref.nr
CCPMC3266B

Dela

Till toppen