2-rumslägenheter under konstruktion med 1 och 2 sovrum i Praia da Luz

2-rumslägenheter under konstruktion med 1 och 2 sovrum i Praia da Luz med ett utmärkt väldigt nära Luz centrum och stranden. Ett projekt av den kända arkitekten Vitor Vilhena med 2 mindre byggnader med 3 lägenheter per hus, en på varje plan, i modern stil med material och utrustning med hög kvalitet och stora terrasser med god solexponering. Det fullt utrustade köket har Teka utrustning. Solpaneler, luftkonditionering, elektriska jalusier. Husen planeras vara färdigställda i maj 2019. Detta exklusiva projekt kan vara en god inkomstkälla vid säsongsuthyrning eller en idealisk plats för avslappnande ledigheter. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Det fullt utrustade köket har Teka utrustning. Solpaneler, luftkonditionering, elektriska jalusier. Ett till två sovrum och ett till två badrum, samt vardagsrum och terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-3 av 3, hiss finns
Allmänt
2-rumslägenheter under konstruktion med 1 och 2 sovrum i Praia da Luz med ett utmärkt väldigt nära Luz centrum och stranden. Ett projekt av den kända arkitekten Vitor Vilhena med 2 mindre byggnader med 3 lägenheter per hus, en på varje plan, i modern stil med material och utrustning med hög kvalitet och stora terrasser med god solexponering. Det fullt utrustade köket har Teka utrustning. Solpaneler, luftkonditionering, elektriska jalusier. Husen planeras vara färdigställda i maj 2019. Detta exklusiva projekt kan vara en god inkomstkälla vid säsongsuthyrning eller en idealisk plats för avslappnande ledigheter.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
195 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
80 m2
Sovrum:
1
Ref.nr
CCPMA1588

Dela

Till toppen