Magnifik 2-plansvilla med stor pool

Magnifik 2-plansvilla med stor pool, unik i sitt slag belägen på en kulle med utsikt över Lagosbukten och staden. Fastigheten har en stor tomt på 8 250 m2 och ett totalt bebyggt område på 465 m2. Fastigheten består av en villa på två våningar, med 4 sviter, stora och varierande sociala områden, stora och soliga terrasser i söderläge med fantastisk utsikt över staden och bukten och litet annex/trädgårdsmästarbostad/gästhus, plus flera förrådsutrymmen. Byggd år 2002 och helt renoverad år 2007. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
465 m2
Rumsbeskrivning
Centralvärme, luftkonditionering, uppvärmd pool med gym, bastu, vinkällare och matplats utomhus med grill.
Den stora trädgården är mycket väl omhändertagen och har automatisk bevattning från borrhål. Boendet är helt omgärdat av en mur med 3 individuella ingångar och stora parkeringsplatser. Vardagsrum, matsal, fullt utrusta kök, hall och entréhall, fyra sovrum och tre badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2002
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Magnifik 2-plansvilla med stor pool, unik i sitt slag belägen på en kulle med utsikt över Lagosbukten och staden.
Fastigheten har en stor tomt på 8 250 m2 och ett totalt bebyggt område på 465 m2. Fastigheten består av en villa på två våningar, med 4 sviter, stora och varierande sociala områden, stora och soliga terrasser i söderläge med fantastisk utsikt över staden och bukten och litet annex/trädgårdsmästarbostad/gästhus, plus flera förrådsutrymmen. Byggd år 2002 och helt renoverad år 2007.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 8250 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
1 550 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
465 m2
Tomtarea:
8250 m2
Ref.nr
CCPMC3102

Dela

Till toppen