Härlig villa med söderläge, pool och annex

En härlig villa på 124 m2 med söderläge och med tre sovrum, pool, garage. Separat annex och en 1 250 m² stor tomt med ett avundsvärt läge med utsikt över naturparken. Villan år byggd år 2006. Gatuparkering. Separat annex med badrum (dusch), kök och privat terrass. Attraktiv trädgård med låg underhållskostnad. Villan har elektrisk oljefyllda radiatorer, dubbelglas med integral glidande mygga paneler. Säljs fullt möblerad. Nyligen målad invändigt. Villan har bra läge i denna populära urbanisation och åtnjuter sol hela dagen på den mycket privata bakre trädgården och poolen i söderläge och har direkt utsikt över naturparken. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
124 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av entréhall, rymligt matrum /vardagsrum med braskamin och terrassdörrar till bakre trädgården och pool, fullt utrustat kök med terrassdörrar till bakre trädgård och pool, tre dubbla sovrum (1 en-suite) med rymligt badrum och terrassdörrar till trädgården och pool, badrum med dusch, förråd. Garage med tvättstuga.
Kök
Fullt utrustat kök och kök i annex.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En härlig villa på 124 m2 med söderläge och med tre sovrum, pool, garage. Separat annex och en 1 250 m² stor tomt med ett avundsvärt läge med utsikt över naturparken. Villan år byggd år 2006. Gatuparkering. Separat annex med badrum (dusch), kök och privat terrass. Attraktiv trädgård med låg underhållskostnad. Villan har elektrisk oljefyllda radiatorer, dubbelglas med integral glidande mygga paneler. Säljs fullt möblerad. Nyligen målad invändigt. Villan har bra läge i denna populära urbanisation och åtnjuter sol hela dagen på den mycket privata bakre trädgården och poolen i söderläge och har direkt utsikt över naturparken.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1250 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
320 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
124 m2
Tomtarea:
1250 m2
Ref.nr
CCPMC3320

Dela

Till toppen