Fint radhus som ligger i ett mycket väl underhållet komplex med pool

Fint radhus som ligger i ett mycket väl underhållet komplex med pool, vackra omgivande trädgårdar och panoramautsikt nära golfbanor och stränder. Huset rymmer 2 sovrum med egna badrum, gästtoalett, vardagsrum/matrum, fullt utrustat kök, 2 terrasser och en fransk balkong och privat parkering. Söderläget ger utmärkt solexponering. Total boarea 156 m2. Byggår 2007. Säljs möblerad och fullt utrustad. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
156 m2
Rumsbeskrivning
Huset rymmer 2 sovrum med egna badrum, gästtoalett, vardagsrum/matrum, fullt utrustat kök, 2 terrasser och en fransk balkong och privat parkering. Söderläget ger utmärkt solexponering. Total boarea 156 m2. Byggår 2007. Säljs möblerad och fullt utrustad.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Radhus i 2 plan
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fint radhus som ligger i ett mycket väl underhållet komplex med pool, vackra omgivande trädgårdar och panoramautsikt nära golfbanor och stränder. Huset rymmer 2 sovrum med egna badrum, gästtoalett, vardagsrum/matrum, fullt utrustat kök, 2 terrasser och en fransk balkong och privat parkering. Söderläget ger utmärkt solexponering. Total boarea 156 m2. Byggår 2007. Säljs möblerad och fullt utrustad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Portimão är den största staden i västra Algarve och var förr ett centrum för sardinfiske och bearbetning. Idag har de flesta av dessa industrier ersatts av turism, fritid och detaljhandel. De flesta turister besöker Portimão antingen för shopping eller utmärkt kollektiv och båttrafik, men det finns även överraskande mycket att se på i staden.Stadens gamla och en gång livliga fiskehamn har förvandlats till ett natursköna promenadstråk, vilket leder till pittoreska och trädkantade torg i gamla stan. Längre in i staden finns shoppinggator, en rad historiska byggnader och en lockande utbud av kaféer, barer och restauranger. Trots sin betydande storlek 55.000 invånare, har staden Portimão en lågmäld och avslappnad atmosfär, långt bort från de hektiska omgivande kuststäderna.
Kommunikation
Lagos: 30 km.
Faro flygplats: 72 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Portimão
Västra Algarve

Pris:
220 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
156 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCPMC3328

Dela

Till toppen