Exklusiv och utomordentligt väl renoverad villa

Exklusiv och utomordentligt väl renoverad villa med pool och unik trädgård. Drömläge med unik utsikt över havet. Härlig traditionell villa full av charm, men som erbjuder stor komfort med enastående renovering och design, på en tomt om 2 829 m2 med en av de mest vackra trädgårdar du någonsin kan tänka dig. Stort garage med tvättstuga och uppvärmd pool med UV-filter. Perfekt för er som söker en mycket speciell fastighet med bra och mycket privat läge. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea
288 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av 5 stora sovrum, 2 badrum, stort och mycket väl fullt utrustat kök, flera områden för måltider inne och ute, stort vardagsrum som leder direkt ut till stora terrasser med söderläge,
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1992
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiv och utomordentligt väl renoverad villa med pool och unik trädgård. Drömläge med unik utsikt över havet.
Härlig traditionell villa full av charm, men som erbjuder stor komfort med enastående renovering och design, på en tomt om 2 829 m2 med en av de mest vackra trädgårdar du någonsin kan tänka dig. Stort garage med tvättstuga och uppvärmd pool med UV-filter. Perfekt för er som söker en mycket speciell fastighet med bra och mycket privat läge.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2829 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
1 425 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
288 m2
Tomtarea:
2829 m2
Ref.nr
CCPMC3318

Dela

Till toppen