Härlig villa med stor poolpå en tomt i söderläge nära stranden i Praia da Luz

Härlig villa med stor poolpå en tomt i söderläge nära stranden i Praia da Luz och all service. Byggår 1988. Boarea 230 m2. Tomt om 1 215 m2. Villan har ett mycket rymligt vardagsrumsområde, tre stora sovrum, mycket generöst "master bedroom" och två badrum. Uppvärmd pool, härlig terrass och trädgård. Carports. Luftkonditionering. Tvättstuga. Eldstad. Larm. Förberett för solpaneler. Söderläge. Utomhusområdet omfattar en mycket stor och öppen poolterrass med en 12 meter uppvärmd pool med helt nytt poltäcke och plats för fler än 10 solstolar på omgivande solterrass. Utematplatsen har grillområde med egen elanslutning. Den privata terrassen på övervåningen, utanför det stora sovrummet, är perfekt för att njuta av den vackra solnedgången i Algarve. Villan har luftkonditionering, larm, vinkylare under tarppan, är förberedd för solpanenler, har en 12 m uppvärmd pool och en lättunderhållen trädgård med automatiskt bevattningssystem. Villan säljs möblerad och fullt utrustad och har så mycket mer att erbjuda än vad som kan ses vid första ögonkastet. Ett besök rekommenderas starkt. Kontakta oss redan nu för ett besök. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
230 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen rymmer ett stort vardagsrum med traditionell eldstad, via en arkad nås matsalsområdet som har utgång till den fantastiska terrassen och poolområdet. På bottenvåningen finns också två sovrum som delar på ett badrum med badkar och dusch, ett fullt utrustat och rymligt kök, ett gästbadrum, en fullt utrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, 2 varmvattenberedare och stora arbetsytor.

På övervåningen finns Master bedroom med eget rymligt badrum och en privat stort terrass med utsikt över poolen och trädgården och med trappor ner till trädgården. Marmorgolv i hela fastigheten och marmor på golv och väggar i badrummen. Det stora badrummet har ett hörnbadkar och dubbelhandfat.
Kök
Fullt utrustat kök
Badrum
Två badrum

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1988
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Härlig villa med stor poolpå en tomt i söderläge nära stranden i Praia da Luz och all service. Byggår 1988. Boarea 230 m2. Tomt om 1 215 m2. Villan har ett mycket rymligt vardagsrumsområde, tre stora sovrum, mycket generöst "master bedroom" och två badrum. Uppvärmd pool, härlig terrass och trädgård. Carports. Luftkonditionering. Tvättstuga. Eldstad. Larm. Förberett för solpaneler. Söderläge. Utomhusområdet omfattar en mycket stor och öppen poolterrass med en 12 meter uppvärmd pool med helt nytt poltäcke och plats för fler än 10 solstolar på omgivande solterrass. Utematplatsen har grillområde med egen elanslutning. Den privata terrassen på övervåningen, utanför det stora sovrummet, är perfekt för att njuta av den vackra solnedgången i Algarve. Villan har luftkonditionering, larm, vinkylare under tarppan, är förberedd för solpanenler, har en 12 m uppvärmd pool och en lättunderhållen trädgård med automatiskt bevattningssystem. Villan säljs möblerad och fullt utrustad och har så mycket mer att erbjuda än vad som kan ses vid första ögonkastet. Ett besök rekommenderas starkt. Kontakta oss redan nu för ett besök.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1215 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
625 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
230 m2
Tomtarea:
1215 m2
Ref.nr
CCPMC3295

Dela

Till toppen