Stor fastighet i Bensafrim med ca 9,5 hektar mark

Stor fastighet i Bensafrim med ca 9,5 hektar (95.000 m2.) mark och stort hus med uthyrningslicens, (säsongsöppet) och olika faciliteter som stall, ridhus, uthus och liten damm. För närvarande består anläggningen av 4 lägenheter med 2 sovrum plus 1 lägenhet med 1 sovrum, kontor, tvättservice, stor gemensamhetsområden,. Möjlighet för ytterligare byggnade på 2 000 m2 och pool. Även camping kan vara en möjlighet att överväga. Beläget bara några få minuter från Lagos, dess stränder och fritidsaktiviteter, golf och marina, i en mycket lantlig miljö, med mycket fin utsikt och all infrastruktur på plats. En investering som är idealisk som familjeföretag med stor potential för tillväxt och expansion. Objektet förtjänar en detaljerad visning. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
12 rum varav 8 sovrum
Boarea + Biarea
400 m2 + 200 m2
Rumsbeskrivning
Idag 4 lägenheter.
Kök
Fyra kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Stor fastighet i Bensafrim med ca 9,5 hektar (95.000 m2.) mark och stort hus med uthyrningslicens, (säsongsöppet) och olika faciliteter som stall, ridhus, uthus och liten damm.
För närvarande består anläggningen av 4 lägenheter med 2 sovrum plus 1 lägenhet med 1 sovrum, kontor, tvättservice, stor gemensamhetsområden,. Möjlighet för ytterligare byggnade på 2 000 m2 och pool. Även camping kan vara en möjlighet att överväga. Beläget bara några få minuter från Lagos, dess stränder och fritidsaktiviteter, golf och marina, i en mycket lantlig miljö, med mycket fin utsikt och all infrastruktur på plats. En investering som är idealisk som familjeföretag med stor potential för tillväxt och expansion. Objektet förtjänar en detaljerad visning.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 95750 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
1 360 000 EUR
Antal rum:
12
Boarea:
400 m2
Biarea:
200 m2
Tomtarea:
95750 m2
Ref.nr
CCPMC3327

Dela

Till toppen