Utmärkta och rymliga högkvalitativa 4-rumslägenheter

Utmärkta och rymliga högkvalitativa 4-rumslägenheter i ett 3-våningshus med källare, under konstruktion. Beläget i ett lugnt bostadsområde inom gångavstånd från stadens centrum och småbåtshamnen. Alla lägenheter har inbyggda garderober, trägolv, luftkonditionering, dubbla glasrutor, elektriska jalusier och solpaneler för uppvärmning av vatten. Boareor från 123,80 m2 till 128,10 m2. Priser från 280 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
0 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheter bestående av vardagsrum och fullt utrustat öppet kök, 3 sovrum, 2 badrum (1 en-suite). Rymliga terrasser och balkonger. Pool och takterrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-3 av 3, hiss finns
Allmänt
Utmärkta och rymliga högkvalitativa 4-rumslägenheter i ett 3-våningshus med källare, under konstruktion. Beläget i ett lugnt bostadsområde inom gångavstånd från stadens centrum och småbåtshamnen. Alla lägenheter har inbyggda garderober, trägolv, luftkonditionering, dubbla glasrutor, elektriska jalusier och solpaneler för uppvärmning av vatten. Boareor från 123,80 m2 till 128,10 m2. Priser från 280 000 Euro.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källarplan
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönstrer

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.
Parkering
Garage i källaren.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
285 000 EUR
Antal rum:
4
Sovrum:
3
Ref.nr
CCPMA1615-T3

Dela

Till toppen