Fantastisk takvåning 4-rumslägenhet

Denna fantastiska 4-rumslägenhet utstrålar lyx från topp till botten. Ligger i ett oklanderlig privat komplex, erbjuder 3 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum/matsal, kök, vackert inredda moderna badrum, rymliga sovrum med gott om lagringsutrymmen. Direkt tillgång till privat takterrass som erbjuder fantastisk utsikt över staden och havet. Pool. 2 privata parkeringsplatser och förråd. Total boarea 173,62 m2. Byggår 2009. Detta verkligt fantastiska boendet utstrålar lyx, stil, elegans och finess. Lägenheten ligger på översta våningen i en av tre byggnader i ett privat komplex tvärs över gatan från prisbelönta Marina de Lagos. Dess perfekta läge med en kort promenad till den vackra småbåtshamnen eller till en av de bästa stränderna i Lagos. Ta en kort promenad över Marinans gångbron och du står i centrum! Det är bokstavligen stenkast till allt så din bil kan stå kvar på en av de 2 privat underjordiska parkeringsplatserna. Vardagsrummet/matrummet erbjuder direkt tillgång till en vacker och förvånansvärt stor balkong som är idealisk för måltider utomhus eller bara slappa bort de lata eftermiddagarna. Juvelen i kronan i detta hem är definitivt den privata takterrassen (75 m2) med sittgrupp, utekök och jacuzzi och hisnande utsikt över staden, havet och småbåtshamnen. Med stora öppna ytor, låt fantasin flöda fritt, här har du din egen privata retreat eller ett område för umgänge och sällskapsliv. Moderna bekvämligheter inkluderar utomhuspool, vackra trädgårdar, hiss, luftkonditionering, 2 privata parkeringsplatser, 1 privat lagerutrymme i underjordiskt garage, bevakning och videoövervakning dygnet runt, solpaneler för att varmvatten. Anläggningen uppstod från en gammal keramikfabrik och alla var noga med att hålla den ursprungliga strukturen, med särskild uppmärksamhet på detaljer. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
173 m2
Rumsbeskrivning
3 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum/matsal, kök, vackert inredda moderna badrum, rymliga sovrum med gott om lagringsutrymmen. Direkt tillgång till privat takterrass som erbjuder fantastisk utsikt över staden och havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Denna fantastiska 4-rumslägenhet utstrålar lyx från topp till botten. Ligger i ett oklanderlig privat komplex, erbjuder 3 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum/matsal, kök, vackert inredda moderna badrum, rymliga sovrum med gott om lagringsutrymmen. Direkt tillgång till privat takterrass som erbjuder fantastisk utsikt över staden och havet. Pool. 2 privata parkeringsplatser och förråd. Total boarea 173,62 m2. Byggår 2009.

Detta verkligt fantastiska boendet utstrålar lyx, stil, elegans och finess. Lägenheten ligger på översta våningen i en av tre byggnader i ett privat komplex tvärs över gatan från prisbelönta Marina de Lagos. Dess perfekta läge med en kort promenad till den vackra småbåtshamnen eller till en av de bästa stränderna i Lagos. Ta en kort promenad över Marinans gångbron och du står i centrum! Det är bokstavligen stenkast till allt så din bil kan stå kvar på en av de 2 privat underjordiska parkeringsplatserna. Vardagsrummet/matrummet erbjuder direkt tillgång till en vacker och förvånansvärt stor balkong som är idealisk för måltider utomhus eller bara slappa bort de lata eftermiddagarna. Juvelen i kronan i detta hem är definitivt den privata takterrassen (75 m2) med sittgrupp, utekök och jacuzzi och hisnande utsikt över staden, havet och småbåtshamnen. Med stora öppna ytor, låt fantasin flöda fritt, här har du din egen privata retreat eller ett område för umgänge och sällskapsliv. Moderna bekvämligheter inkluderar utomhuspool, vackra trädgårdar, hiss, luftkonditionering, 2 privata parkeringsplatser, 1 privat lagerutrymme i underjordiskt garage, bevakning och videoövervakning dygnet runt, solpaneler för att varmvatten. Anläggningen uppstod från en gammal keramikfabrik och alla var noga med att hålla den ursprungliga strukturen, med särskild uppmärksamhet på detaljer.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
675 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
173 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCPMA1502

Dela

Till toppen