Fantastisk etage- och takvåning med exklusiva terrasser i Lagos marina

Fantastisk takvåning med exklusiva terrasser, unikt läge, bekväm, rymlig och i en fridfull miljö. Fantastisk utsikt över småbåtshamnen, havet och staden. Total yta: 661,13 m2, täckt område: 291 m2, terrasser: 243 m2. Byggår: 2007. 6 sovrum (2 en-suite), 6 badrum (varav 2 wc), utrustat kök, luftkonditionering, jacuzzi och pool på takterrassen. 3 privata parkeringsplatser. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea
291 m2
Rumsbeskrivning
Denna imponerande takvåning med 6 sovrum och 6 badrum ligger på en framträdande plats högst upp i en av marinans senare konstruktioner. Med enastående utsikt över Lagos Marina, havet och staden med en boarea om 291 m2 och med Master bedroom med fantastiska utsikt. Vardagsrum och kök ligger på våning 4 och sovrummen på 5:e våningen. Mycket stort och ljust vardagsrum som erbjuder komfort och lyx till er som vill ha allt. Fullt ut luftkonditionerad som passar både vinter- och sommartemperaturer. Detta är den enda etgaevåningen med 6 sovrum och 6 badrum i hela marinan och den enda privata lägenheten med egen pool och uomhudjacuzzi på det 243 m2 stora takdäcke. En lyxig, exklusiv och mycket fin lägenhet med garanterat "wow-faktor". Detta är verkligen en otrolig våning med omedelbar tillgång till allt Lagos har att erbjuda.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sex badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4-5 av 5, hiss finns
Allmänt
Fantastisk etage- och takvåning med exklusiva terrasser i Lagos marina, med unikt läge, bekväm, rymlig och i en fridfull miljö. Fantastisk utsikt över småbåtshamnen, havet och staden. Boarea om 291 m2, terrasse om 243 m2. Byggår 2007. 6 sovrum (2 en-suite), 6 badrum (varav 2 wc), fullt utrustat kök, luftkonditionering, utomhusjacuzzi och pool på takterrassen. 3 privata parkeringsplatser.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C varmt och kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
1 200 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
291 m2
Sovrum:
6
Ref.nr
CCPMA1418

Dela

Till toppen