Härlig lägenhet 3:a med ett idealiskt läge i Lagos marina

Härlig lägenhet 3:a med ett idealiskt läge i Lagos marina, med en stor terrass om 15 m2 och härlig utsikt mot staden. Boarea om 95 m2. Byggd år 2006 på bottenvåningen. Boendet består av: 2 sovrum, 2 badrum (1 ensuite), vardagsrum och matsal och kök med egen balkong. Privat parkering i gemensamt garage. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
95 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3:a bestående av: Hall, vardagsrum och matsal, stor övertäckt terrass om 15 m2, fullt utrustat kök med utgång till egen liten balkong, två sovrum och två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 5, hiss finns
Allmänt
Härlig lägenhet 3:a med ett idealiskt läge i Lagos marina, med en stor terrass om 15 m2 och härlig utsikt mot staden. Boarea om 95 m2. Byggd år 2006 på bottenvåningen. Boendet består av: 2 sovrum, 2 badrum (1 ensuite), vardagsrum och matsal och kök med egen balkong. Privat parkering i gemensamt garage.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.

Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen stödjer en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.

Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Marina de Lagos, Lagos
Västra Algarve

Pris:
301 300 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
95 m2
Ref.nr
CCPMA1023

Dela

Till toppen