3-rumslägenhet under uppförande i Lagos med underbar utsikt

3-rumslägenhet under uppförande i Lagos med underbar utsikt. Lägenheten består av vardagsrum/matplats, 2 sovrum, kök samt 2 badrum. Gemensam pool och solterrass på taket. Nära till Lagos och stränderna där. 60 minuter till Vilamoura marina och 80 minuter till Faro internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
114.75 m2
Rumsbeskrivning
3 rumslägenhet bestående av vardagsrum, matplats, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 6, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet under uppförande i Lagos med underbar utsikt. Lägenheten består av vardagsrum/matplats, 2 sovrum, kök samt 2 badrum. Gemensam pool och solterrass på taket. Nära till Lagos och stränderna där. 60 minuter till Vilamoura marina och 80 minuter till Faro internationella flygplats.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lagos
Västra Algarve

Pris:
335 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
114.75 m2
Ref.nr
C1LS00088

Dela

Till toppen