Högkvalitativ villa med pool och en tomt om hela 6 200 m2

Denna högkvalitativa villa med pool och en tomt om hela 6 200 m2 ligger nära centrum av Carvoeiro och närliggande stränder, barer och restauranger och nära golfbanor och den internationella skolan i Porches. Byggd i två våningar med källare. Villan är helt renoverad och utbyggd med högkvalitativa ytbehandlingar som kombinerar rustikt med modern arkitektur. Belägen på en stor tomt med anlagda trädgårdar och uppvärmd pool, som erbjuder underbar utsikt över havet och bergen. Fastigheten är idealiskt beläget inom gångavstånd från Carvoeiro centrum.Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 95 m2
Rumsbeskrivning
Entrén på bottenvåningen leder till ett rymligt vardagsrum och matsal med öppen planlösning, tvättstuga och fyra sovrum med eget badrum,

Alla rum har luftkonditionering och har tillgång till en solig terrass. Ett imponerande vardagsrum på övre våningen består av ett gäst-WC, en öppen planlösning med matplats med braskamin och modernt fullt utrusta kök med köksö.

I källaren finns ett rum som används som ett extra badrum, ett ytterligare badrum, tvättstuga och det finns tillgång till ett garage som för närvarande används som kontor och förråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna högkvalitativa villa med pool och en tomt om hela 6 200 m2 ligger nära centrum av Carvoeiro och närliggande stränder, barer och restauranger och nära golfbanor och den internationella skolan i Porches. Byggd i två våningar med källare. Villan är helt renoverad och utbyggd med högkvalitativa ytbehandlingar som kombinerar rustikt med modern arkitektur. Belägen på en stor tomt med anlagda trädgårdar och uppvärmd pool, som erbjuder underbar utsikt över havet och bergen. Fastigheten är idealiskt beläget inom gångavstånd från Carvoeiro centrum.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6 200 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Stor pool mred solterras på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Carvoeiro, också kallad Praia de Carvoeiro, är en kustort och en tidigare egen kommun eller freguesia i distriktet Lagoa, Västra Algarve, Portugal. Invånarantalet år 2011 var 2 721 invånare, inom ett område om 11,66 km². Carvoeiro ligger 5 kilometer söder om Lagos. År 2013 inkorporerades Carvoeiro i den nya kommunen Lagoa e Carvoeiro.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Carvoeiro
Västra Algarve

Pris:
1 200 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
200 m2
Biarea:
95 m2
Tomtarea:
6 200 m2
Ref.nr
CCRP1364V

Dela

Till toppen