2-plansvillor i modern stil med pool i lugna Portelas i Lagos

24 stycken 2-plansvillor i modern stil med pool i lugna villaområdet Portelas i Lagos, 3 km till Gamla sta'n och marinan i Lagos och 5.7 km till stranden i Meia Praia eller Dona Ana. Bra kvalitet i material och finish. Tomter mellan 305 - 911 m2. Priser mellan 475 000 Euro till 600 000 Euro, vilket är mycket överkomligt med detta läget i Lagos. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
240 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad vill abestående av. Entré och hall, vardagsrum och matsal, fyra sovrum, fyra badrum, nedre och övre terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
24 stycken 2-plansvillor i modern stil med pool i lugna villaområdet Portelas i Lagos, 3 km till Gamla sta'n och marinan i Lagos och 5.7 km till stranden i Meia Praia eller Dona Ana. Bra kvalitet i material och finish. Tomter mellan 305 - 911 m2. Priser mellan 475 000 Euro till 600 000 Euro, vilket är mycket överkomligt med detta läget i Lagos. Hör med oss om lediga tomter, hustyper och priser.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 305 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Pool på tomten. Tomter mellan 305 - 911 m2.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): Ännu ej fastställd.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.

Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen stödjer en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.

Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Praia Dona Ana, stranden: 6 km.
Meia Praia, stranden: 5,5 km.
Marinan i Lagos: 3 km.
Gamla sta'n Lagos: 2,7 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Portelas, Lagos
Västra Algarve

Pris:
475 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
240 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
305 m2
Ref.nr
CCHPLCPOV

Dela

Till toppen