Magnifik villa i Aljezur med fantastisk utsikt mot Atlanten

En magnifik och modern villa, arkitektritad och fullt utrustad med modern teknik. På en klipphöjd i Aljezur är detta "Boathouse" beläget, med en enastående och fantastisk utsikt mot Atlanten och floddalen. I ett av Europas mest orörda naturreservat är denna 4-våningsvilla, med ett flertal pooler och terrasser, en vackert och unik byggnad. Boarean om 1 310 m2 är fördelat på ett stort och vackert vardagsrum med braskamin och öppen planlösning, stor matplats, fullt utrustat kök, sju sovrum och tio badrum. Njut av solen vid någon av poolerna eller vandra ner till stranden och njut av den storslagna Atlanten. Fjärran från all stress når man här lugnet och det underbara naturreservatets oförstörda skönhet finns direkt vid dörren. De obegränsade vyerna på villans framsida omfattar den stora viken mot floddalen och Monchique-bergen som ger en hisnande vy vid soluppgång. Från villans baksida har man utsikt över idyllisk marin vildmark, från Amoreira Bays gyllene stränder och sanddyner till Atlantens horisont. På mindre än 2 timmar tar man sig till Faro flygplats och Vilamoura Marina. Lissabon når man på 3 timmar.Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 7 sovrum
Boarea + Biarea
1310 m2 + 700 m2
Rumsbeskrivning
Boarean om 1 310 m2 är fördelat på ett stort och vackert vardagsrum med braskamin och öppen planlösning, stor matplats, fullt utrustat kök, sju sovrum och tio badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tio badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Boathouse
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Återvinningssystem
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En magnifik modern villa, arkitektritad och fullt utrustad med modern teknik. På en klipphöjd i Aljezur är detta "Boathouse" beläget, med en enastående och fantastisk utsikt mot Atlanten och floddalen. I ett av Europas mest orörda naturreservat är denna 4-våningsvilla, med ett flertal pooler och terrasser, en vackert och unik byggnad. Boarean om 1 310 m2 är fördelat på ett stort och vackert vardagsrum med braskamin och öppen planlösning, stor matplats, fullt utrustat kök, sju sovrum och tio badrum.
Njut av solen vid någon av poolerna eller vandra ner till stranden och njut av den storslagna Atlanten. Fjärran från all stress når man här lugnet och det underbara naturreservatets oförstörda skönhet finns direkt vid dörren.
De obegränsade vyerna på villans framsida omfattar den stora viken mot floddalen och Monchique-bergen som ger en hisnande vy vid soluppgång. Från villans baksida har man utsikt över idyllisk marin vildmark, från Amoreira Bays gyllene stränder och sanddyner till Atlantens horisont.
På mindre än 2 timmar tar man sig till Faro flygplats och Vilamoura Marina. Lissabon når man på 3 timmar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 850 m2
Typ:
Terrasser, pool & utomhusjacuzzi

Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
3 250 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
1 310 m2
Biarea:
700 m2
Tomtarea:
850 m2
Ref.nr
CP1CS0043

Dela

Till toppen