stadsbyggnad tomter mellan salema och golfbana till salu

Stadsbyggnad tomter som ligger i en lugn bostadsurbanisering bara 5 minuters bilresa till byn Salema med en av de vackraste stränderna i Algarve och till Parque da Floresta golfbana. Tomterna ligger i en upphöjd position med härlig utsikt över landskapet. Byggområdet tillåter, på varje tomt, ett radhus på 155 m2 i två plan plus en källare. Tomtytor: från 171,90 m2 till 195,90 m2. Kontakta oss för att köpa tomt i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 172 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vila do Bispo är en liten stad 22km väster om Lagos och centrum för kommunen som omfattar orter som Sagres, Budens och Raposeira. Det är en vacker stad med äldre, typiska Algarvehus som ringlar sig runt den kyrkan från 1700-talet och staden har sedan expanderat västerut med nyare, modernare, byggnader runt kulturella centrum och kommunal byggnader. Har finns allt man behöver för det vardagliga livet. Det finns två banker, ett Alisuper mataffär och gott om resatauranger. Det finns även en större mataffär, "Ecomarche" på riksvägen N125 mot Budens - bara några få minuter bort med bil - som är öppen varje dag året runt.
Kommunikation
Lagos: 22 km.
Faro flygplats: 107 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Vila do Bispo
Västra Algarve

Pris:
120 000 EUR
Boarea:
155 m2
Tomtarea:
172 m2
Ref.nr
CCPMU481

Dela

Till toppen