Modern villa med pool till salu i Lagos

Spektakulär villa med modern arkitektur med trevlig havsutsikt mot horisonten, belägen i ett välkänt område i Lagos, några minuter från den vackra stranden Porto de Mós. Byggyta: 213.55m2. Byggår: 2022. Villan är uppdelad i 3 våningar. I källaren finns ett stort garage på 91,90 m2, samt ett teknikrum, ett förråd, en toalett och tillgång till de återstående våningarna i villan. På bottenvåningen finns 3 sovrum, alla med eget badrum. 2 av rummen har ett foajéområde och resten av rummen är utrustade med inbyggda garderober. På denna våning finns också ett förråd, en stor terrass med grill och matplats, samt en pool och vardagsrum. Den första våningen rymmer ett gemensamt område med ett modernt kök, matplats och vardagsrum, en toalett och förvaringsutrymme. Denna moderna villa har en rymlig terrass med bubbelpool och en vattenspegel. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
214 m2
Rumsbeskrivning
Villan är uppdelad i 3 våningar.
I källaren finns ett stort garage på 91,90 m2, samt ett teknikrum, ett förråd, en toalett och tillgång till de återstående våningarna i villan.
På bottenvåningen finns 3 sovrum, alla med eget badrum. 2 av rummen har ett foajéområde och resten av rummen är utrustade med inbyggda garderober. På denna våning finns också ett förråd, en stor terrass med grill och matplats, samt en pool och vardagsrum.
Den första våningen rymmer ett gemensamt område med ett modernt kök, matplats och vardagsrum, en toalett och förvaringsutrymme. Denna moderna villa har en rymlig terrass med bubbelpool och en vattenspegel.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum. Två WC.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 224 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
2 900 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
214 m2
Tomtarea:
224 m2
Ref.nr
CCPMC3717

Dela

Till toppen