Fullt licensiera pensionat med pool till salu i Aljezu

Fullt licensiera pensionat med pool till salu i Aljezur om 450 m2 boarea med sju sovrum. Pensionat Casa d'Hospedes ligger på en 1 500 m2 tomt vid en lugn återvändsgränd med ett mycket önskvärt läge inom gångavstånd från två restauranger, en bar och minimarknad och inom 3 km bilresa från Arrifana och Monte Clerigo stränder. Byggnaden har centralvärme, luftkonditionering, förråd, parkering utanför på gatan, garage och tvättstuga. Perfekt presenterad fastighet som säljs fullt möblerad och utrustad redo att fungera från dag ett. En utmärkt investeringsmöjlighet. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 9 sovrum
Boarea:
450 m2
Rumsbeskrivning
Ett pensionat där den övre våningen som nås från vägen har 3 sovrum (1 en-suite) och 3 badrum, rymligt vardagsrum med stor terrass med utsikt över poolen och trädgårdarna och ett stort fullt utrustat kök.

Det nedre planet har fyra "hotell typ" rum med separata ingångar och vardera egna badrum, gemensamt kök och vardagsrum/reception. Pool och trädgårdar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sju badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Centralvärme.
Ventilation
A/C varmt och kallt.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts och sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Fullt licensiera pensionat med pool till salu i Aljezur om 450 m2 boarea med sju sovrum. Pensionat Casa d'Hospedes ligger på en 1 500 m2 tomt vid en lugn återvändsgränd med ett mycket önskvärt läge inom gångavstånd från två restauranger, en bar och minimarknad och inom 3 km bilresa från Arrifana och Monte Clerigo stränder. Byggnaden har centralvärme, luftkonditionering, förråd, parkering utanför på gatan, garage och tvättstuga. Perfekt presenterad fastighet som säljs fullt möblerad och utrustad redo att fungera från dag ett. En utmärkt investeringsmöjlighet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 800 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.
Parkering
Parkeringsområde.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
1 300 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
450 m2
Tomtarea:
1 800 m2
Ref.nr
CCPMC3712

Dela

Till toppen