Mark till salu för tomtindelning om 45 tomter i Sesmarias vid Portimão

Mark till salu för tomtindelning om 45 tomter i Sesmarias vid Portimão. Man väntar för närvarande på godkännande av Portimão kommun. Indelningen av marken är avsedd för parhus och en del fristående hus i utkanten av marken, totalt 45 tomter. Marken ligger i Sesmarias, 2 minuters bilresa från flera stormarknader, 5 minuters bilresa från centrala Portimão och 10 minuters bilresa från Praia da Rocha. Kontakta oss för att köpa tomt i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Mark till salu för tomtindelning om 45 tomter i Sesmarias vid Portimão. Man väntar för närvarande på godkännande av Portimão kommun. Indelningen av marken är avsedd för parhus och en del fristående hus i utkanten av marken, totalt 45 tomter.
Marken ligger i Sesmarias, 2 minuters bilresa från flera stormarknader, 5 minuters bilresa från centrala Portimão och 10 minuters bilresa från Praia da Rocha.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 160 000 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med byggrättighet.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Portimão är den största staden i västra Algarve och var förr ett centrum för sardinfiske och bearbetning. Idag har de flesta av dessa industrier ersatts av turism, fritid och detaljhandel. De flesta turister besöker Portimão antingen för shopping eller utmärkt kollektiv och båttrafik, men det finns även överraskande mycket att se på i staden.Stadens gamla och en gång livliga fiskehamn har förvandlats till ett natursköna promenadstråk, vilket leder till pittoreska och trädkantade torg i gamla stan. Längre in i staden finns shoppinggator, en rad historiska byggnader och en lockande utbud av kaféer, barer och restauranger. Trots sin betydande storlek 55.000 invånare, har staden Portimão en lågmäld och avslappnad atmosfär, långt bort från de hektiska omgivande kuststäderna.
Kommunikation
Lagos: 30 km.
Faro flygplats: 72 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Portimão
Västra Algarve

Pris:
2 500 000 EUR
Boarea:
40 000 m2
Tomtarea:
160 000 m2
Ref.nr
CCPMU474

Dela

Till toppen