Stor tomt till salu i Marina Park II

Stor tomt till salu i Marina Park II. Marina Park II är beteckningen på en uppsättning av 2 tomter, med en total yta om 122 160 m2, för vilken det finns en förfrågan om förhandsinformation för en indelningsoperation godkänd av Lagos kommun som inkluderar ett område om 72 729 m2 med en godkänd byggarea om 51 120 m². Utöver det interventionsområde som beaktats, finns det ett kvarvarande område söderut, med 12 536 m², vilket ger en potentiell byggyta på 5 238 m², i enlighet med tillämpliga stadsplaneringsinstrument. Resterande yta i norr, med 35 453 m², föreslås som ett koncessionsområde (ersättningsdel) för att integrera den kommunala privata domänen. Kontakta oss för att köpa tomt i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Stor tomt till salu i Marina Park II. Marina Park II är beteckningen på en uppsättning av 2 tomter, med en total yta om 122 160 m2, för vilken det finns en förfrågan om förhandsinformation för en indelningsoperation godkänd av Lagos kommun som inkluderar ett område om 72 729 m2 med en godkänd byggarea om 51 120 m². Utöver det interventionsområde som beaktats, finns det ett kvarvarande område söderut, med 12 536 m², vilket ger en potentiell byggyta på 5 238 m², i enlighet med tillämpliga stadsplaneringsinstrument. Resterande yta i norr, med 35 453 m², föreslås som ett koncessionsområde (ersättningsdel) för att integrera den kommunala privata domänen.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 122 160 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Lagos
Västra Algarve

Pris:
16 250 000 EUR
Tomtarea:
122 160 m2
Ref.nr
CCPMU472

Dela

Till toppen