Tomt med byggrättigheter för två större villor till salu i Praia da Luz

Tomt med byggrättigheter för två större villor till salu i Praia da Luz. Beläget i ett område med enkel och snabb åtkomst, har du nära till alla bekvämligheter. Enligt Lagos kommunala översiktsplan har marken en maximal möjlighet att bygga upp till 450 m2 byggarea och en maximal höjd av 2 våningar. En möjlighet att bygga ett drömhus eller alternativt bygga 2 enskilda hus med pool och trädgård. Marken har för närvarande ett projekt inlämnat för byggandet av två tvåvåningsvillor med pool, var och en med 4 sovrum, 216 m2 vardera, trädgård och parkering. Kontakta oss för att köpa tomt i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt med byggrättigheter för två större villor till salu i Praia da Luz. Beläget i ett område med enkel och snabb åtkomst, har du nära till alla bekvämligheter. Enligt Lagos kommunala översiktsplan har marken en maximal möjlighet att bygga upp till 450 m2 byggarea och en maximal höjd av 2 våningar. En möjlighet att bygga ett drömhus eller alternativt bygga 2 enskilda hus med pool och trädgård. Marken har för närvarande ett projekt inlämnat för byggandet av två tvåvåningsvillor med pool, var och en med 4 sovrum, 216 m2 vardera, trädgård och parkering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 250 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Lagos
Västra Algarve

Pris:
650 000 EUR
Boarea:
450 m2
Tomtarea:
2 250 m2
Ref.nr
CCPMU470

Dela

Till toppen