Ett urval av lyxiga villor till salu i Praia da Lu

Ett urval av lyxiga villor till salu i Praia da Luz. Alla med havsutsikt, privat trädgård, uppvärmd och täckt pool. Utvecklad utifrån konceptet "Passivhus" för er som söker en mer hållbar framtid. Passivhuset" med projekt från idén om hållbarhet, med material som är mycket effektiva ur energianvändningssynpunkt, och som ett "nyckelfärdigt" projekt där köparen alltid har möjlighet att anpassa arkitektur och material. "Passivhus" koncept - Solvärme och solpaneler med ackumulering, gas grill, vattentank för bevattning, ekologisk målning utan kemiska emission. Grunden för detta koncept är användningen av de mest avancerade solenergi- och vattenledningssystemen, den bästa isoleringstekniken, minska energikostnaderna och skapa en miljövänlig upplevelse, med möjligt att kontrollera solinsläppet genom att utsätta fönstren för direkt solljus på vintern och skapa skuggor på sommaren. Priser från 1 500 000 Euro. Tomter från 1 011 m2 till 1 326 m2. Konstruktionsarea från 350 m2 till 480 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
350 m2
Rumsbeskrivning
Villor med entréhall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, tre badrum och yttre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 011 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lagos (bokstavligen sjöar, från det latinska lacobriga ) är en kommun vid mynningen av Bensafrimfloden och längs Atlanten, i Barlaventoregionen i Algarve.Den största staden Lagos (som inkluderar församlingarna Santa Maria och Sao Sebastiao ) har en befolkning på ca 22 000 invånare, medan kommunen har en bofast befolkning på 31 048 invånare. Normalt ökar dessa siffror under sommarmånaderna, med tillströmningen av besökande turister och säsongsbetonade invånare.Lagos är en av de mest besökta städerna i Algarve och Portugal, på grund av dess utbud av vänliga stränder, barer, restauranger och hotell, känd för sitt livliga sommarnattliv. Lagos är också ett historiskt centrum för det portugisiska upptäcktsresandet, bl a Henrik Sjöfararen, historiska varvet och en gång i tiden centrum för den europeiska slavhandeln.
Kommunikation
Faro flygplats: 90 km.
Närservice
All service med restauranger, barer, kaféer, banker, butiker, snabbköp, sjukhus m.m. finns i Lagos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lagos
Västra Algarve

Pris:
2 250 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
350 m2
Tomtarea:
1 011 m2
Ref.nr
CCPMC3577

Dela

Till toppen